Σε λειτουργία και η 2η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) στην Κρήτη

 Σε λειτουργία και η 2η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) στην Κρήτη

 Image courtesy StockSnap pixabay.com 
 
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 
                                                                                                            
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Ηράκλειο, 21.12.2017
 
Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει την ικανοποίηση της, καθώς την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 ξεκινά η λειτουργία της 2ης Τοπικής Μονάδας Υγείας της Κρήτης, η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο, επί της οδού Μιχαήλ Βελισσαρίου & Αρκονήσου, στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού του Δήμου Ηρακλείου.
 
Η 2η ΤΟΜΥ Ηρακλείου είναι στελεχωμένη με ειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, άρτια εξοπλισμένη  και θα λειτουργεί από τις 07:00 έως τις 22:00. Η γραμμή επικοινωνίας με τη Γραμματεία της ΤΟΜΥ είναι: 2810-246650 και η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας: 2tomyher@hc-crete.gr
 
Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία, από την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017.
 
Έργο των ΤΟΜΥ είναι η παροχή δωρεάν, καθολικής, κατάλληλης, αποτελεσματικής, αποδοτικής, ποιοτικής και ανθρωποκεντρικής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό, με έμφαση στις κοινοτικές δράσεις στο γενικό πληθυσμό συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού. Ειδικότερα, οι ΤΟΜΥ λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.

επιστροφή