Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας, κ. Αντώνη Μπέζα, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (ΠΣΛ), του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοθεραπευτών – Ειδικών Παιδαγωγών (ΠΕ) και του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών

26/07/2013
Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας, κ. Αντώνη  Μπέζα, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (ΠΣΛ), του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοθεραπευτών – Ειδικών Παιδαγωγών (ΠΕ) και του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας, κ. Αντώνη Μπέζα, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών (ΠΣΛ), του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοθεραπευτών – Ειδικών Παιδαγωγών (ΠΕ) και του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών, του Πανελλήνιου Συλλόγου Λογοθεραπευτών – Ειδικών Παιδαγωγών και του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η έκδοση Προεδρικού Διατάγματος που θα αφορά στους όρους και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας άσκησης του επαγγέλματος του Λογοθεραπευτή.

Ο κ. Μπέζας δεσμεύτηκε ότι από πλευράς Υπουργείου θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες για την επίσπευση και την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία επισημαίνεται ότι εκκρεμεί από το 1992.