Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Επικοινωνία

Αριστοτέλους 17, Τ.Κ. 10187, Αθήνα

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID – 19, εφαρμόζονται τα ακόλουθα, όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του κοινού στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας:

Αιτήματα / ερωτήματα κ.λ.π. που δεν απαιτούν την αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, υποβάλλονται, κατά προτίμηση, ταχυδρομικώς, με φαξ, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και τηλεφωνικώς.

Εάν η εξυπηρέτηση του κοινού δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί χωρίς τη φυσική παρουσία των εξυπηρετούμενων, τότε οι πολίτες δύνανται να προσέρχονται και αυτοπροσώπως, σύμφωνα με τα ακόλουθα ωράρια:

Ωράριο εισόδου κοινού στα γραφεία Πρωτοκόλλου: 08.00 - 15.00

Ωράριο εισόδου κοινού στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου: 12.00 - 15.00 (κατά προτίμηση κατόπιν ραντεβού).

Οι εξυπηρετούμενοι πολίτες θα εισέρχονται στους χώρους της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου με τρόπο ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός και να τηρείται ελάχιστη απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των ατόμων.

Από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης


Τηλέφωνα και emails επικοινωνίας Κ.Υ. Υπουργείου ΥγείαςΑν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω email:

sitecontact at moh.gov.gr