Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Ευρεία συνάντηση για την κινητικότητα και τον αναπροσανατολισμό του Νοσοκομείου «Παναγία».

21/08/2013
Ευρεία συνάντηση για την κινητικότητα και τον αναπροσανατολισμό του Νοσοκομείου «Παναγία».

Γραφείο Τύπου Υπουργού

Αθήνα, 21 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ευρεία συνάντηση για την κινητικότητα και τον αναπροσανατολισμό του Νοσοκομείου «Παναγία».

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, είχε σήμερα ευρεία συνάντηση για την κινητικότητα στη Θεσσαλονίκη και τον αναπροσανατολισμό του Νοσοκομείου «Παναγία».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής της Ν.Δ, κ. Γιώργος Ορφανός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κ. Θωμάς Ψύρρας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Διοικητής του ΕΚΕΠΥ, κ. Πάνος Ευσταθίου, ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Θρασύβουλος Βεντούρης, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, κ. Θεοδόσης Μπακογλίδης, καθώς και εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ, των ιατρών και των εργαζομένων του Νοσοκομείου «Παναγία».

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Μέσα από διεξοδική συζήτηση με τους βουλευτές, τον δήμαρχο και τους εργαζομένους, εξηγήσαμε ότι το σχέδιο της κινητικότητας πρέπει να προχωρήσει και ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η εκκρεμότητα με το νοσοκομείο «Παναγία», αν δεν λυθεί το θέμα του ενοικίου με τον όμιλο Euromedica. Εξετάσαμε στη συνέχεια τις εναλλακτικές λύσεις για τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν στην ανατολική Θεσσαλονίκη».