Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα με τον Γενικό Γραμματέα του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής κ. Ιωάννη Σουπιό.

04/09/2013
Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη  Μπέζα με τον Γενικό Γραμματέα του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής κ. Ιωάννη Σουπιό.

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού

Αθήνα, 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση του Υφυπουργού Υγείας κ. Αντώνη Μπέζα με τον Γενικό Γραμματέα του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής κ. Ιωάννη Σουπιό.

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαιτολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής κ. Ιωάννη Σουπιό.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Υφυπουργού Υγείας σχετικά με την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος διαιτολόγου που εκκρεμεί από το 2003 και την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που θα αφορά στους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση της συγκεκριμένης άδειας.

Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν αιτήματα του Πανελλήνιου Συλλόγου Νοσοκομειακών Διαιτολόγων για την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων διατροφής των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της χώρας.

Ο Υφυπουργός Υγείας ενημέρωσε τον κ. Σουπιό ότι, όπως είχε ζητηθεί από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων – Τεχνολόγων Διατροφής, η γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) για το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη αποσταλεί στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου, η οποία και θα προχωρήσει άμεσα στη σύνταξη του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος.