Πέμπτη, 02 Μαΐου 2024

Συνάντηση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Διευθυντή του Γραφείου Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

10/10/2013
Συνάντηση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον  Διευθυντή του Γραφείου Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Γραφείο Τύπου Υπουργού

Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, με τον Διευθυντή του Γραφείου Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης.

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Γραφείου Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, κ. Δανιήλ Έσδρα, είχε ο Υπουργός Υγείας, κ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης ενημερώθηκε σχετικά με τις δράσεις της οργάνωσης ενώ διερευνήθηκε η δυνατότητα από κοινού διοργάνωσης Ημερίδας με θέμα τη Μεταναστευτική Υγεία κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, την περίοδο της ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τη συνάντηση απασχόλησαν, ακόμη, ζητήματα σχετικά με πιθανά περιστατικά που αφορούν σε θέματα υγείας στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών και παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ κοινή ήταν η διαπίστωση της αναγκαιότητας προστασίας της δημόσιας υγείας.