Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Επισκέψεις της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, στην Τρίπολη.

13/09/2014
Επισκέψεις της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, στην Τρίπολη.

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού

Σάββατο, 13.9.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισκέψεις Υφυπουργού Υγείας Κατερίνας Παπακώστα στην Τρίπολη.

Ολοκληρώθηκε σήμερα, η επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα – Σιδηροπούλου, στην Τρίπολη.

Η Υφυπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ‘’Η Ευαγγελίστρια’’ και συγκεκριμένα, στον Ψυχιατρικό Τομέα, συνοδευόμενη από τον Διοικητή του νοσοκομείου Νικόλαο Χρόνη, όπου ξεναγήθηκε στους ξενώνες ‘’Ηραία’’ και ‘’Πελασγία’’ και συνομίλησε με εργαζομένους και στελέχη της διοίκησης.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του νέου Ψυχιατρικού Τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, όπου βρέθηκε στο υπό κατασκευή κτίριο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου και μίλησε με τους τεχνικούς οι οποίοι την διαβεβαίωσαν ότι όλα προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς και ότι βρίσκονται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα.

Να σημειωθεί ότι παρών εκ μέρους της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, ήταν το μέλος της Διοίκησης του Νοσοκομείου, Καθηγητής Παναγιώτης Καραφωτιάς.

Η επίσκεψη της Υφυπουργού συνεχίστηκε στο Οικοτροφείο ‘’Ηώς’’ και στο Κέντρο Ημέρας ‘’Αμάλθεια’’.

Η Υφυπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψή της με το Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας "Ανέλιξη’’ καθώς και το Οικοτροφείο ατόμων με βαριά νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές ‘’Η Στοργή’’.