Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Συμμετοχή της Υφυπ. Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, σε Χριστουγεννιάτικες δράσεις.

22/12/2014
Συμμετοχή της Υφυπ. Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, σε Χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού

Δευτέρα, 22.12.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συμμετοχή Υφυπουργού σε Χριστουγεννιάτικες δράσεις.

Η Υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου, επισκέφτηκε, χθες, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες ‘’Η Ελπίδα’’ σε κεντρικό δρόμο του Περιστερίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες και το έργο του συλλόγου. Η Υφυπουργός, παρευρέθηκε και στήριξε τους σκοπούς του Συλλόγου και διάλεξε Χριστουγεννιάτικα δώρα φτιαγμένα από νέους που συμμετέχουν στα προγράμματα της ‘’Ελπίδας’’, προκειμένου να ενισχύσει το έργο τους.

Εν συνεχεία, η Κατερίνα Παπακώστα, παρευρέθη στην έναρξη του τριημέρου των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Πανελλαδικής Ένωσης για την Ψυχοκοινωνική Αποκατάσταση και την Επαγγελματική Επανένταξη (Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε.) που φέτος έχει ως θέμα την ‘’Ανάκαμψη’’ (Recovery). Κατά την παρουσία της εκεί, η Υφυπουργός ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο, Μενέλαο Θεοδωρουλάκη και ενημερώθηκε από εργαζομένους και εθελοντές για τις δράσεις της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. ενώ είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει και η ίδια, ενεργά, στις δραστηριότητες που είχαν προγραμματιστεί.

Ακολούθως, ανταποκρινόμενη σε πρόσκληση του τ. Υπουργού Παιδείας και Βουλευτή Α’ Πειραιώς, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, παρευρέθη σε τσάι για γυναίκες στον Ναυτικό Όμιλο, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τις παρευρισκόμενες, καθώς με πολλές είχε συνεργαστεί στενά κατά τη θητεία της ως Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας.