Σάββατο, 25 Απριλίου 2026

Διορισμός 51 Γενικών Γιατρών 24-07-2015

24/07/2015

Γραφείο Τύπου

Αναπληρωτή Υπουργού

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2015

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τον διορισμό 51 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας- ΠΕ.ΔΥ. σε όλη τη χώρα.

Ήδη έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Υπουργείου Υγείας όσον αφορά το διορισμό 10 γενικών γιατρών σε Κέντρα Υγείας της 2ης, και της 7ης Υ.ΠΕ. όπου οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της τουριστικής περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί- οι οποίοι θα έχουν πενταετή θητεία- θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας Απερίου στην Κάρπαθο, στα Καλουδιανά Χανίων, στον Αερολιμένα της Χίου, στην Καλαμωτή Χίου, στο Σπήλιο Ρεθύμνου, στην Αντιμάχεια της Κω, στον Φοίνικα Σύρου, στον Αρχάγγελο της Ρόδου και στο Γαζί Ηρακλείου όπου θα διοριστούν δύο γιατροί.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται η δημοσίευση του ΦΕΚ για το διορισμό των υπολοίπων 41 γενικών γιατρών οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε Κέντρα Υγείας σε όλη την επικράτεια.