Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Ανακοίνωση Β ΔΥΠΕ Για Ασκληπιείο

27/04/2011

Γραφείο Τύπου

210 - 52.05.290-1

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/04/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Όπως ανακοινώσαμε χθές, Τρίτη 26/04/2011 , όσο διαρκεί ο έλεγχος στο Ασκληπιείο, δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε αντιπαράθεση με κανέναν, αφού στόχος μας είναι η αλήθεια και όχι οι εντυπώσεις.

Απο την αρχή έχουμε κάνει λόγο για υπαρκτές ελλείψεις, καθώς και για την ομάδα ελέγχου που συνέστησε ο Διοικητής και η οποία εξέταζε τα αποθέματα ανά τμήμα και όπου κρίνονταν αναγκαίο έκανε αναδιανομή υλικού. Ολες οι παραγγελίες υλικού έχουν αποσταλεί στις εταιρείες και το νοσοκομείο εφοδιάζεται κανονικά.

Συνεπώς, ενώ το Ασκληπίειο εφοδιάζεται με υλικά, μας προκαλεί κατάπληξη να εγκαλούμαστε και αυτό να αποκαλείται <<παραπλάνηση>>.

Τονίζουμε ξανά, ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας στους πολίτες. Θα εφοδιάζουμε τα νοσοκομεία με υλικά, οπουδήποτε αυτό χρειάζεται.

Σε κάθε περίπτωση όμως απαιτείται μία απάντηση. Ποιά φωτογραφία δείχνει την αλήθεια ; Aυτή με τη γεμάτη αποθήκη που δημοσιεύουν οι γιατροί του Ασκληπιείου ως φωτογραφία πρίν από τον έλεγχο της 26ης Απριλίου ή αυτή που ανάρτησε στην ιστοσελίδα ygeianet, o πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ κ.Βαρνάβας, που δείχνει την αποθήκη του Ασκληπιείου άδεια ;

Β΄ΔΥΠΕ