Σάββατο, 11 Απριλίου 2026

Ευγενίδειο - Συνάντηση

26/01/2016
Ευγενίδειο - Συνάντηση

Γραφείο Τύπου

Υπουργείου Υγείας

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2016

Τετραμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Παύλου Πολάκη, για το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Στη συνάντηση, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό, παρευρέθηκαν ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) κος Δημόπουλος Αθανάσιος, καθώς και αντιπροσωπείες της διοίκησης και του σωματείου εργαζομένων.

Στη συζήτηση αναλύθηκαν όλες οι δυνατότητες εξυγίανσης του νοσοκομείου και ο Αναπληρωτής Υπουργός εξέφρασε τη σαφή βούληση της ηγεσίας του Υπουργείου να βρεθεί άμεσα το πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα εξασφαλιστεί τόσο η εξυγίανση όσο και η απρόσκοπτη μελλοντική λειτουργία του νοσοκομείου.

Ο πρύτανης και η διοίκηση του νοσοκομείου δεσμεύτηκαν πως το ποσό των 350.000 €, το οποίο θα λάβει το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο άμεσα από τον ΕΟΠΥΥ, θα δοθεί στους εργαζόμενους, στους οποίους ήδη οφείλονται δεδουλευμένα 5 μηνών.