Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΓΝ Παίδων Πεντέλης

04/02/2019
Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και ΓΝ Παίδων Πεντέλης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιδιαίτερη τιμή για το Νοσοκομείο μας ήταν η επίσκεψη της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου, η οποία συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, συνάδελφο υγειονομικό και φίλο του Γ.Ν.Παίδων Πεντέλης Φώτη Χρυσικό, παραβρέθηκε και τίμησε την εκδήλωση κοπής της πίτας του Νοσοκομείου και απόδοσης τιμής στους υπαλλήλους που αφυπηρέτησαν κατά το 2018.

Σημαντική στιγμή, η υπογραφή από την Περιφερειάρχη, της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, με την οποία η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας αναλαμβάνει την δημοπράτηση, τεχνική υποστήριξη και επίβλεψη, για την υλοποίηση του έργου "Αναβάθμισης των Χειρουργείων και Δημιουργίας χώρου μεταναισθητικής φροντίδας".

Επιπρόσθετα η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει τον Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό του Γ.Ν.Π.Π. με την αγορά σύγχρονου ψηφιακού ακτινοσκοπικού μηχανήματος και ενός πλήρους πύργου ενδοσκοπήσεων, συνολικής δαπάνης περίπου 400.000 €, που με την αναμενόμενη τοποθέτησή τους, θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας.