Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη - επικοινωνία του κινδύνου

http://www.risksummit.gr/images/fotoslider.jpg

2nd European Risk Summit

“Living in an uncertain world-Risk Communication: Principles-strategies-tools”

11 &12 Ιουνίου 2014, Athens Hilton Hotel

Η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το King’s Centre for Risk Management του King’s College του Λονδίνου διοργανώνουν διήμερη συνδιάσκεψη στις 11 και 12 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, με αντικείμενο την «επικοινωνία του κινδύνου».

Οι βασικοί στόχοι του συνεδρίου είναι:

  • να συζητηθούν θεωρίες και αρχές της επικοινωνίας του κινδύνου·
  • να αναλυθούν τεκμηριωμένες πολιτικές επικοινωνίας του κινδύνου στους τομείς της υγείας, των τροφίμων, του περιβάλλοντος και του φαρμάκου·
  • να συμβάλει στην οικοδόμηση ευρωπαϊκών στρατηγικών επικοινωνίας του κινδύνου·
  • να διασφαλιστεί η κατανόηση της σημασίας της διαφάνειας βάσει επιστημονικής τεκμηρίωσης·
  • να αναπτυχθεί ένα δίκτυο που να αποτελείται από άτομα που ασχολούνται με τη χάραξη πολιτικής, εκπροσώπους ρυθμιστικών αρχών, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους της βιομηχανίας και όλους όσους μοιράζονται ένα κοινό ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα.

Διακεκριμένοι ομιλητές στον τομέα της διαχείρισης και επικοινωνίας κινδύνου, έρχονται στην Αθήνα με σκοπό να προσφέρουν τη γνώση τους αναφορικά με την περίπλοκη διαδικασία της διαχείρισης και επικοινωνίας του κινδύνου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κρίσεις.

Στη συνδιάσκεψη θα παρευρεθούν εκπρόσωποι ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών, δημοσίων υπηρεσιών, εταιριών και κορυφαίοι πανεπιστημιακοί από τους τομείς της υγείας, των τροφίμων, του περιβάλλοντος και του φαρμάκου.

Αν ασχολείστε με τη χάραξη πολιτικής, τη διοίκηση και το συντονισμό μονάδων· αν εργάζεστε σε θέματα διαχείρισης κρίσεων· αν εργάζεστε στον επιχειρησιακό σχεδιασμό· αν εργάζεστε σε διευθύνσεις επικοινωνίας και ενημέρωσης και γραφεία τύπου παρακολουθήστε το 2nd European Risk Summit για να ενημερωθείτε και να μάθετε περισσότερα για τις αποτελεσματικότερες στρατηγικές επικοινωνίας κινδύνου.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου: risksummit.gr

Στη διάρκεια του συνεδρίου θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.

Τελευταία άρθρα